Land en taal kiezen:

Wij maken financiële beslissingen

transparant, eenvoudig en begrijpelijk.

Financiële dienstverleners

Een uitgebreid aanbod van producten en diensten stelt financiële en software dienstverleners alsook actieve investeerders in staat de financiële markten efficiënt te betreden: van analyse, consulting en reporting tot trading, marketing en verspreiding van informatie over de financiële markt. Het naleven van de wettelijke richtlijnen is daarbij voor ons vanzelfsprekend.

Producten

Media

Wij bieden hoogwaardige content voor online en printmedia en verhogen zo de voordelen voor lezers en internetgebruikers. Onze diensten reiken van advies over de levering van content tot de volledige verwerking en integratie van de informatie. Aantrekkelijke marketing- en reclameconcepten vullen ons dienstenpakket aan.

Producten

Ondernemingen

Onze oplossingen worden specifiek ontworpen voor een vlotte integratie in de bestaande IT-infrastructuur en processen van bedrijven in alle sectoren. Doelgerichte informatie op maat wordt in real-time ter beschikking gesteld om op elk moment een goed beeld te hebben van de activiteiten op de geld-, wissel- en grondstofmarkt.

Producten

* Koersinformatie wordt getoond met 15 minuten vertraging, de NASDAQ toont de slotkoersen.