Land en taal kiezen:

Over ons

vwd group: onze systemen en gegevens maken financiële beslissingen transparant, eenvoudig en begrijpelijk.

vwd group is één van de toonaangevende aanbieders in Europa op het gebied van informatie- en technologieoplossingen. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd om te voldoen aan de individuele behoeften van de klant op het gebied van Asset & Liability Management, in Retail en Private Banking, en Wealth Management. Met onze ervaring en competentie krijgen onze klanten tijdrovende en risicovolle processen veilig en efficiënt onder de knie.

Advies en informatie voor financiële beslissingen zijn complex en cruciaal. Wij zijn al meer dan 60 jaar partner van onze klanten. Vanuit die ervaring weten wij, wat veilige en efficiënte oplossingen kenmerkt. Met onze systemen creëren we de basis waarop onze klanten zich in de concurrentie om financiële beslissers efficiënt kunnen onderscheiden.

Ons brede scala aan gestandaardiseerde marktdatasystemen, browser based applicaties en transactie- en portfoliomanagement-oplossingen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur van onze klanten. Daarnaast bieden wij ondersteunende dienstverlening zoals IT-consulting, outsourcing en hosting. Emittenten en de reclame-industrie vertrouwen op onze publicatie- en communicatieconcepten die toegespitst zijn op doelgroepen. Financiële dienstverleners maken gebruik van onze competentie voor het verspreiden van belangrijke financiële en prijsinformatie in dagbladen en zakelijke media.

Met meer dan 450 medewerkers in Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Nederland en Zwitserland is de vwd group een internationaal actieve ondernemingsgroep met een sterke betrokkenheid bij de lokale financiële markten.