Land en taal kiezen:

Voorgeschiedenis

vwd group Belgium en vwd group Netherlands, voorheen actief als Tijd Beursmedia en nu onderdeel van de Duitse vwd group, is al meer dan 20 jaar actief op de markt als financiële data vendor. Initieel gestart als dataleverancier voor de interne media, groeide het bedrijf gestaag uit tot een onafhankelijke partner voor zowel particuliere beleggers als voor professionele instellingen.

Oorsprong Nederland

Tijd Beursmedia Nederland, de vroegere data vendor en multimediale uitgever Beursmedia, was tot 1998 een dochteronderneming van Wegener en AEX Dataservices. In dat jaar werd ook Uitgeversbedrijf Tijd aandeelhouder. En fuseerden Tijd Electronic Services en Beursmedia tot 'Tijd Beursmedia’. Uiteindelijk werd de onderneming in 2001 geheel overgenomen door het Uitgeversbedrijf Tijd. In 2005 werd, zoals ook bij de oorsprong van België al te lezen was, Uitgeversgroep Tijd overgenomen door De Persgroep en Rossel. Waarna per 1 januari 2008 een volledige overname van Tijd Beursmedia volgde door de vwd group.

Toegevoegde waarde van vwd group

vwd group is een lokale informatie partner. Naast het aanleveren van ruwe onbewerkte informatie voegt vwd group niet enkel zijn kennis toe op het vlak van gespecialiseerde informatie zoals beleggingsfondsen, obligaties en fundamentele gegevens maar ook in het ontsluiten van de gegevens via diverse media. vwd group maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken op het vlak van data ontsluiting. Door middel van deze technieken is het ontsluiten van de informatie kinderspel en zijn snelle oplever trajecten mogelijk.

De combinatie van kennis van informatie en de ontsluiting hiervan samen maken van vwd group een bedrijf waar klanten kunnen aankloppen voor een Full Service. We leveren niet enkel informatie of technologie maar kunnen een volledig pakket in eigen beheer aanbieden.