Land en taal kiezen:

Producten en Oplossingen

Voor privé-investeerders met beperkte marktkennis tot ervaren investeringsprofessionals. Als aanbieder van informatie over de financiële markt en bijhorende applicaties focussen wij op transparantie voor investeerders en bieden wij onafhankelijke toegang tot de financiële markten. Op die manier kunnen investeringsbeslissingen op basis van objectieve feiten worden genomen, geëvalueerd en opgevolgd.

Professionele gebruikers van onze oplossingen waarderen ons afgestemd aanbod van producten en diensten : van analyse, consulting en reporting tot marketing en trading – waarbij de wettelijke richtlijnen steeds worden nageleefd.

Voor mediaklanten produceren we hoogwaardige content voor online en printmedia en verhogen we de voordelen voor lezers en internetgebruikers. Onze diensten reiken daarbij van de levering van content tot de volledige voorbereiding en ter beschikking stelling van de nodige informatie. Daarnaast wordt ons aanbod door aantrekkelijke reclame- en marketingconcepten aangevuld alsook door de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren.

Ondernemingen benutten onze financiële informatie en technologische oplossingen voornamelijk in treasury en commodity trading. Doelgerichte informatie op maat kan in bestaande systemen eenvoudig worden geïntegreerd en verwerkt. Voor monitoring en analyse van financiële markten bieden wij ook passende marktdatasystemen.